Opleidingen voor fotografen

leer de nieuwste technieken voor bewerkingen en fotografie
Ik weet uit eigen ervaring dat het werken met Photoshop en Lightroom soms frustrerend kan zijn.
Je weet als professional, met jaren ervaring in je vak, perfect wat je wil maar de realisatie duurt soms te lang. Je hebt dus het gevoel dat je enkel maar kostbare tijd verspilt met je digitale workflow.
Daarom wil ik je helpen. Vanuit mijn eigen dagelijkse praktijk weet ik hoe je dezelfde taken in Photoshop en Lightroom op heel veel manieren kan verwezenlijken. De ene manier vraagt veel tijd en de andere doet het zelfde werk op minder dan de helft van de tijd.
Het komt er dus op aan om als fotograaf of nabewerker vlot te kunnen werken met deze software zonder er teveel tijd in te moeten stoppen.
En net daar kan ik je bij helpen. Door samen te kijken waar de tijdsvreters in je werkmethode zitten en die schakels eruit te halen, komen we tot een vlottere workflow, die je toelaat meer tijd te besteden aan uw fotowerk en uw klanten.
Ik bied je geen standaard training aan waarbij ik de agenda en onderwerpen bepaal. Nee, ik werk samen met jou aan een versnelling van je workflow.
In de praktijk betekent dat, dat wij een datum afspreken waarbij ik bij je langskom. Je bezorgt mij op voorhand enkele zaken waar je, naar eigen gevoel, te veel tijd aan besteed. Op de dag van onze afspraak, zitten wij samen aan jouw computer en bekijken we waar we een verbetering, verfijning of een andere techniek kunnen gebruiken.

Deze training is dus volledig gericht op jouw problemen en vragen en biedt daar ook oplossingen voor.


Uiteraard is elke andere opleiding ivm fotografie, softwaregebruik en zo verder ook mogelijk!


Contacteer me vandaag nog!

Vind vandaag nog een oplossing voor je vragen!